Kamille Rapin

Projekt- og analysekonsulent
Telefon
92 15 14 05

Kamille Rapin har været ansat i Danske Patienter og ViBIS siden 2022, hvor hun med sin solide projekterfaring gennemfører undersøgelser og indsamler viden om patient- og pårørendeperspektivet.

Kamille har 11 års erfaring med projektledelse af og deltagelse i udviklingsprojekter og vidensproduktion inden for social- og sundhedsområdet. Her har hun tilegnet sig viden om patienter og pårørendes oplevelser af kvalitet og inddragelse i sundhedsvæsenet – og har ligeledes viden om specifikke grupper i samfundet.

Kamille har stor erfaring med at styre komplekse processer, facilitere mennesker omkring samtaler og lede projekter, hvor mange aktørers perspektiver bringes i spil og danner grundlag for resultatet. Her har hun særligt fokus på, at projekterne er forankret i et stærkt brugerperspektiv.

Desuden har Kamille en solid forankring i vidensproduktion og en stærk metodisk forankring i kvalitative metoder i kombination med spørgeskemametoder. Kamilles mangeårige erfaring som projektleder giver hende særligt gode forudsætninger for at styre vidensprojekter med et blik for kompleksitet og udfordringer i de enkelte delprocesser.

Særlige kompetenceområder
  • Projektledelse af udviklingsprojekter og undersøgelser på social- og sundhedsområdet
  • Facilitering af mennesker i vidensproduktion
  • Kvalitative og kvantitative undersøgelser med udgangspunkt i brugerperspektivet
Kamilla Rapin