Tidligere arrangementer

Her kan du se vores afholdte arrangementer.

 • Kurser og workshops, Brugerinddragelse
  To fysiske møder + et online tjek-in - se datoer i programmet
  ViBIS - Kompagnistræde 22, 1. sal, 1208 København K

  Masterclass: Lær om facilitering af brugerinddragelse i sundhedsklyngerne eller PIU. Du får blandt andet viden og værktøjer til at facilitere og evaluere inddragelse, og mulighed for at netværke med andre medarbejdere, der sidder med samme opgaver.

 • Kurser og workshops, Brugerinddragelse
  23. november og 30. november.
  ViBIS - Kompagnistræde 22, 1. sal, 1208 København K

  ViBIS har udviklet 'del 2' af kurset om patientinddragelse i forskning - denne gang med fokus på facilitering af og metoder til inddragelse i forskning. Dette kursus er for dig, der allerede har gennemført del 1, eller som har erfaring med patientinddragelse i forskning.

 • Netværk for små foreninger
  16. november kl. 16.00-18.00
  Online via Teams

  Søger du inspiration til, hvordan du kan opbygge eller opkvalificere din forenings hjemmeside? Danske Patienter giver dig tips og tricks til den gode og brugervenlige hjemmeside.

 • Nationalt netværk for brugerinddragelse
  8. november fra 13.00-15.00
  Online via Teams (se link i bekræftelsesmail)

  På dette netværksarrangement har vi inviteret fire oplægsholdere fra ind- og udland, som vil inspirere til, hvordan de har inddraget borgere i sårbare positioner.

 • Kurser og workshops, Brugerinddragelse
  19. september til 31. oktober. Se specifikke datoer for hver workshop i programmet
  ViBIS - Kompagnistræde 22, 1. sal, 1208 København K

  ViBIS holder kursus om patientinddragelse i forskning, hvor du får teoretisk og praktisk viden om, hvordan du kan inddrage brugerne i dit forskningsprojekt. Tilmeld dig senest den 8. september.

 • Nationalt netværk for brugerinddragelse
  16. august 2023 kl. 10.00-14.30
  Århus Universitetshospital, Hedeager 3, 8200 Aarhus N

  På dette netværksmøde sætter vi fokus på, hvordan organisatorisk brugerinddragelse og brugerrepræsentation ser ud i dag. Hvordan kan organisatorisk brugerinddragelse og brugerrepræsentation skabe mening og tilføre værdi til arbejdet?

 • Folkemøde
  Lørdag den 17. juni fra 12:15-13:00
  F8 - Danske Regioners telt (Ved Allinge Røgeri)

  Kig forbi Danske Regioners telt på Folkemødet, hvor Danske Patienter har inviteret repræsentanter fra blandt andre Strukturkommissionen og Robusthedskommissionen til at debattere, hvad sundhedsvæsenet kan vinde ved at fokusere på omsorg og relationer - og hvordan vi får det til at ske.

 • Nationalt netværk for brugerinddragelse
  14. juni 2023 klokken 10:00-14:30
  Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø.

  På netværksmøde sætter vi fokus på, hvordan organisatorisk brugerinddragelse og brugerrepræsentation ser ud i dag. Hvordan kan organisatorisk brugerinddragelse og brugerrepræsentation skabe mening og tilføre værdi til arbejdet?

 • Netværk for små foreninger
  3. maj klokken 16-18
  Online via Zoom

  Er du ansat eller frivillig i en lille forening? Og vil du gerne vide mere om, hvordan I kan yde god rådgivning til jeres medlemmer? Så er dette arrangement relevant.

 • Kurser og workshops
  28. marts - 7. juni. Se specifikke datoer for hver workshop i programmet
  ViBIS - Kompagnistræde 22, 1. sal, 1208 København K

  ViBIS holder kursus om patientinddragelse i forskning, hvor du får teoretisk og praktisk viden om, hvordan du kan inddrage brugerne i dit forskningsprojekt.

 • Webinar
  24. marts klokken 8.45-10.00
  Online

  Hvordan er sundhedsklyngerne kommet fra start med at inddrage brugerne? Og hvordan kan man arbejde meningsfuldt med at inddrage brugerrepræsentanter? ViBIS deler ud af viden, tips og tricks på dette webinar.

 • Netværk for små foreninger
  15. marts klokken 16-18
  Online via Zoom

  På sundhed.dk har Danske Patienter etableret et overblik over foreninger, som tilbyder rådgivning, støtte og andre ting til mennesker berørt af sygdom. For at fremgå af oversigten, skal man opfylde en række kriterier. På dette netværksmøde hjælper vi med, hvordan din forening kan komme på.

 • Online møde
  14. marts fra klokken 16-18
  Online

  Danske Patienter inviterer til arrangement om overvågning af bivirkninger ved medicin. På mødet vil du blandt andet høre en læge og en filosof fortælle om emnet, og der vil også være plads til debat. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

 • Nationalt netværk for brugerinddragelse
  13.00-15.00
  Online

  Hvad er kvalitet i sundhedsvæsenet for patienter? Og hvordan kan man inddrage patienterne i kvalitetsarbejdet? Det har Danske Patienter lavet en større undersøgelse af, som vi blandt andet dykker ned i på årets første, digitale netværksmøde i Nationalt Netværk for Brugerinddragelse.

 • Webinar
  Den 10. februar 2023 fra 8.45-10.00 (login fra 8.30)
  Online via Zoom

  Hvad er kvalitet for patienter? Det belyser Danske Patienter i en helt ny undersøgelse, som præsenteres på dette webinar. Vi får også besøg af centrale aktører, som giver deres bud på, hvordan sundhedsvæsenet i højere grad kan styre efter - og måle på - det, der er vigtigt for patienterne.

 • Kurser og workshops
  20. september, 25. oktober, 17. november og 13. december
  Fysisk i København og online via Zoom

  På dette kursus bliver du klædt på til at inddrage patienter i din forskning. Over fire workshops bliver du blandt andet introduceret til at etablere partnerskaber med patienter, og du får værktøjer til at dokumentere og evaluere inddragelsen.

 • Kurser og workshops
  9. november, klokken 14.00-16.30
  Zoom

  Bliv klogere på, hvordan du får patientperspektivet i spil og mestrer rollen som brugerrepræsentant for Danske Patienter.

 • Nationalt netværk for brugerinddragelse
  8. november fra klokken 13-15
  Online via Zoom

  Hvordan kan fælles beslutningstagning bruges til mere end at understøtte valg, der specifikt knytter sig til behandlingen? Få svar på det, og hvordan du kan udvikle og gøre fælles beslutningstagning til en del af jeres praksis.

 • Brugerinddragelse

  Vær med den 10. oktober, når Sundhedsstyrelsen, Danske Regioner, KL, ViBIS og Danske Patienter for femte gang inviterer til national konference om brugerinddragelse - denne gang om inddragelse i et digitalt sundhedsvæsen.

 • Netværk for små foreninger
  15. september fra klokken 16-18
  Online via Zoom

  Få gode råd til, hvordan man som lille patient- eller pårørendeforening kan få et godt samarbejde med myndighederne.