Førende eksperter takker ja til konference

Nyhed
none

Flere internationale og nationale oplægsholdere har nu sagt ja til at deltage i den store nationale konference om inddragelse af patienter og pårørendes erfaringer i udviklingen af sundhedsvæsenet.

Konferencen finder sted på Crowne Plaza i København den 30. oktober 2012 og er arrangeret af Sundhedsstyrelsen, Danske Regioner, KL og Danske Patienter i samarbejde med Videnscenter for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet (ViBIS).

Blandt de internationale eksperter er John Kirwan, som er professor i reumatologiske sygdomme ved universitet i Bristol. Kirwan har forsket i inddragelse af patienter gennem mange år og har genereret solid viden på området.

John Kirwan får selskab af Angela Coulter, som er en af de absolut førende eksperter inden for brugerinddragelse i sundhedsvæsenet. Coulter kommer også fra Storbritannien, hvor hun blandt andet har været tilknyttet Picker Institute Europe, The King's Fund og Oxford University.

Konferencen vil præsentere national og international viden om brugerinddragelse, som efterfølgende vil blive diskuteret i paneldebatter mellem både politiske og faglige repræsentanter.

Den politiske debat foregår mellem sundhedsminister Astrid Krag, formand Anny Winther fra KL’s social- og sundhedsudvalg, formand Lars Engberg fra Danske Patienter og formand Ulla Astman fra Danske Regioners sundhedsudvalg.

Program og tilmelding

Du kan se programmet for konferencen her: Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet - Første nationale konference om status, implementering og effekt af brugerinddragelse.