Gratis pladser til konference

Nyhed
none

Studerende, forskere og brugere har nu mulighed for at få en gratis plads til den store nationale konference om brugerinddragelse i praksis, der finder sted den 30. oktober.

KL, Sundhedsstyrelsen, Danske Regioner, ViBIS og Danske Patienter, som står bag den kommende konference om brugerinddragelse i praksis, har besluttet at reservere gratis pladser til 20 studerende/forskere og 13 brugere efter først til mølle princippet fra dags dato, den 19. september 2014. Herudover vil der være 17 gratistpladser til fordeling i Danske Patienters medlemsforeninger.

Hvis du er studerende/forsker og er interesseret i en gratist plads, bedes du kontakte Rasmus Grønborg på rar@regioner.dk med emneangivelse "gratist studerende/forsker"

Hvis du er bruger/patient/pårørende og er interesseret i en gratist plads, bedes du kontakte Maya Nyborg på mn@vibis.dk med emneangivelse "gratist bruger"

Pladserne bliver fordelt efter først til mølle princippet, dog skal man være opmærksom på, at forespørgslerne samles ugentligt (i kronologisk rækkefølge), hvorfor der ikke kan forventes svar umiddelbart efter henvendelsen.