Nye priser hylder kliniske forsøg og afprøvninger

Nyhed
Pris præmie award fejre

Kliniske forsøg bidrager til bedre behandling af patienterne. Derfor er Danske Patienter en af parterne bag uddelingen af en ny pris, der hylder Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2022 den 7. juni.

Det er Danske Patienter, Dansk Selskab for Fysioterapi, Dansk Sygepleje Selskab (DASYS), Lægemiddelindustriforeningen (Lif), Lægeforeningen, Lægevidenskabelige Selskaber, LVS, Medicoindustrien, Fagforeningen Pharmadanmark – Akademikere i Life Science - og Trial Nation, der med Dagens Medicin som mediepartner står bag priserne for Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2022.

Der uddeles i alt syv priser for årets forskerinitierede forsøg, årets virksomhedsinitierede forsøg, årets patientfokus, årets offentlig-private samarbejde, årets nyskabelse, årets nye forskningsmiljø og årets ildsjæl.

Klinisk forskning bidrager til bedre patientbehandling. Der skal hele tiden udvikles nye behandlinger med fokus på, hvad der virker bedst for den enkelte patient, og derfor er vi særligt glade for, at vi også skal hylde de forskerinitierede forsøg samt forsøg, der har et særligt patientfokus. Det kan være med til at fremme en udvikling, som er drevet af patienternes behov, siger Morten Freil, direktør i Danske Patienter

Alle, der har kendskab til spændende, gode og innovative kliniske forsøg og afprøvninger opfordres til at indstille kandidater til de enkelte priser senest den 29. april. Selve prisuddelingen finder sted den 7. juni i Life Science Huset, Lersø Park Allé 101, København Ø.

Indstil en kandidat

Indstillingsblanketten kan downloades på kliniskeforsøg.dk, udfyldes og sendes til award@lifesciencehuset.dk

Om prisen

Læs mere om prisuddelingen på kliniskeforsøg.dk, hvor du også kan indstille en kandidat.