Kick-off for Ung kræfts Fortællerkorps

7. februar 2019 kl. 20.30 - 22.00
none

Unge, der har eller har haft kræft, går for første gang på scenen og fortæller om, hvordan de kæmper for at holde fast i deres ungdomsliv på trods af kemo, senfølger og bange tanker.

Har du prøvet at miste håret på HELE din krop? Bliver du nogensinde så angst og bange, at du ikke kan sove? Har du prøvet at være den eneste, der ikke bliver inviteret med til fest, fordi vennerne ikke tør tale med dig? Det har fortællerne fra Ung Kræft.

Fortællerkorpset består af modige unge, der har eller har haft kræft. Den 7. februar går de for første gang på scenen og fortæller om, hvordan de kæmper for at holde fast i deres ungdomsliv på trods af kemo, senfølger og bange tanker. De er hudløst ærlige – også når det gør ondt.

Tag en ven, en kæreste eller en kollega under armen og kom og lyt med, når fortællerne deler deres historier. Arrangementet er gratis, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål.

Program:
19.30: Velkomst og introduktion til Fortællerkorpset
20.00: Fortællerne går på scenen
21.00: Tak for i aften

Tilmeld dig på mail til ungkraeft@cancer.dk eller tryk "deltager" på deres Facebookbegivenhed.
Vil du have besøg af Fortællerkorpset på din skole eller arbejdsplads?

Fortællerne er uddannet til at fortælle deres historier. I 2019 kan de bookes gratis til at holde oplæg på ungdomsuddannelser i Region Hovedstaden. De vil nedbryde tabuer og starte en dialog for at klæde vennerne på: Hvordan er det at få kræft? Hvordan er man en god ven til ung med kræft? Hvad siger man? Hvad gør man? Det er helt vildt svært, men ingen skal stå alene med kræft.

Læs mere her.

Information

Sted
Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø

Skal jeg fortælle om min sygdom?

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

For elever i folkeskolen kan det være en stor beslutning, om de skal fortælle klassen om deres sygdom eller ej – og hvor meget de skal fortælle.

Det gælder uanset om de har gigt, kræft, psoriasis eller depression.

Her kan du læse, hvad man som lærer og pædagog skal være opmærksom på, så man kan støtte eleven bedst muligt i processen.