Nyt badge skal minde om at holde afstand

Nyhed
Badge hold afstand

Danske Patienter har været med til at udvikle et nyt badge, som skal minde os alle om at holde afstand i offentligheden.

Coronavirussen er efterhånden blevet en del af hverdagen. Håndtryk og kram er skiftet ud med alternative hilsemåder, og håndsprit er blevet en genganger på indkøbslisten.

Men nogle gange kan det knibe med at huske at holde afstand, for eksempel i den offentlige transport. Derfor har Danske Patienter sammen med Danske Handicaporganisationer og Sundhedsstyrelsen udviklet et badge, som skal minde om at holde afstand.

Vi skønner, at rundt regnet en million danskere er i risikogruppen for at blive alvorligt syg af COVID-19, og man kan ikke altid se det på afstand. Derfor er det vigtigt, at vi alle sammen hjælpes ad med at være på den sikre side og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger – heriblandt at holde afstand. Her er et badge smart, fordi man så slipper for at skulle henvende sig direkte til andre, siger direktør Morten Freil, Danske Patienter.

Badget er gratis og kan fra mandag den 12/10 bestilles på flere patient- og pårørendeforeningers hjemmesider eller afhentes på apoteket. Se listen over, hvilke foreninger, du kan bestille badget fra på Sundhedsstyrelsen hjemmeside.

Emne